Workshops en Lezingen

Workshops en Lezingen

Lezing en workshops

Als werkgever of bedrijf wil je natuurlijk graag gezonde werknemers, een laag ziekteverzuim en een goed assortiment in de kantine voor lunch of tussendoortjes. Je kunt ervoor zorgen dat de mensen in jouw bedrijf de informatie en hulp krijgen om gezond en fit te worden en te blijven.

Lezingen en workshops over gezonde voeding, supplementen, gezonde leefstijl, kruiden, verzorgingsmiddelen, duurzame producten en het gebruik van plastic. Tijdens deze voorlichtingen kan een grote groep mensen luisteren naar ons verhaal en is er ruimschoots de kans om vragen te stellen. Er komen diverse onderwerpen aan bod en de inhoud van de voorlichting kan afgestemd worden op de wensen of vragen vanuit het bedrijf.

Team Victrix  geeft lezingen en/of workshops over gezonde voeding en aspecten rond een gezonde levensstijl, en dit voor particulieren, verenigingen, scholen en bedrijven.

Bij deze uiteenzetting bespreken wij de basisprincipes van gezonde voeding of werken we rond een specifiek thema. Wat kan je dagelijks het beste eten, in welke hoeveelheden, welke producten of gewoontes kan je beter vermijden? Na het volgen van de lezing of workshop weet jij precies wat goed voor je is en hoe je in zeer grote mate je eigen gezondheid en welzijn kan beïnvloeden.

Prijs op aanvraag