Personal Training voor bedrijven in Alkmaar

Personal Training voor bedrijven in Alkmaar

Health & Lifestyle Business

Bij Team Victrix bieden wij Health & Lifestyle coaching aan voor bedrijven. Wij dagen werkgevers en werknemers op een uitdagende en verantwoorde manier uit op het gebied van beweging, teambuilding, voeding en levensstijl.

Met als resultaat fittere werknemers, die bewuster omgaan met hun voeding, productiever zijn en beter kunnen samenwerken. Door beweging en gezonde levensstijl wordt de gezondheid van de werknemers verbeterd, kunnen zij beter omgaan met stress op werk en werken zij effectiever. Deze benadering is duurzaam en zorgt voor kostenbesparing op verzuim en meer productiviteit van de werknemers.

Wilt u kosten besparen op ziekteverzuim en productievere werknemers? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, dan komen wij langs bij uw bedrijf om de mogelijkheden met u te bespreken. 

Fitte werknemers en ondernemers presteren beter, zo blijkt uit onderzoek van TNO en NOC*NSF. Dit onderzoekt laat zien dat de uitval van werknemers door de inzet van bedrijfsfitness gemiddeld daalt van 9 procent naar 2 procent. Tevens neemt de arbeidsproductiviteit met gemiddeld 12,5 procent toe.

Bedrijfsfitness kan:

  • Hoge ziektekosten stoppen, verlagen ziekteverzuim
  • Stress en hoge werkdruk verminderen,
  • Vermoeide en futloze werknemers voorkomen en het zorgt ervoor dat de mensen in uw bedrijf blessurevrij blijven.
  • Werknemers die sporten, zullen zich beter kunnen concentreren, worden fysiek sterker, hebben een betere conditie, meer zelfvertrouwen en zijn minder vaak ziek.
  • Het samen sportief bezig zijn draagt ook nog eens bij aan de teambuilding!