Wie is Nico Korn?

Ik ben Nico Korn en werkzaam als voedingscoach bij Team Victrix in Alkmaar. Ik heb meerdere opleidingen en cursussen gedaan op zowel sport als op het gebied van voeding. Mijn kennis blijft actueel door het volgen van diverse trainingen en cursussen.

Zelf ben ik fanatiek naturel bodybuilder en ben ik vaak te vinden in de fitness van Team Victrix.

Ook heb ik mee gedaan aan verschillende bodybuilding wedstrijden in Nederland. Hetgeen wat ik op het podium heb laten zien heb ik te danken aan de juiste trainingen en voeding om het lichaam te laten ontwikkelen, ik heb laten zien dat je een lichaam mooi kunt laten ontwikkelen zonder het gebruik van stimulerende middelen en hier ben ik best trots op. Ik kan mijn kennis overdragen op andere mensen zodat ook die hun persoonlijke doelen kunnen gaan halen, dat kan zijn ‘afvallen’maar ook ‘aankomen’

Dit kan bereikt worden in combinatie met sport maar dat is soms geen vereiste.

Ik help graag mensen hun persoonlijke doel te behalen. Dit kan met gewichtsproblemen (over-en ondergewicht) te maken hebben. Hierbij richt ik mij op het bevorderen van de gezondheid en het verminderen van bepaalde klachten. Maar ook bij meer sportgerichte ondersteuning kan ik je helpen.

  • Door bij intensieve trainingsperiodes de voeding aan te passen naar je persoonlijke behoefte zal er meer progressie worden geboekt.
  • De spiergroei wordt bevorderd, de spieren herstellen sneller en je zult minder last hebben van vermoeidheid.
personal training alkmaar

Meld je aan voor een GRATIS intake

Meld je aan voor een GRATIS intake

Combineer Personal Training met:

Adresgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
Nico@teamvictrix.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 9.00-14.00
Zondag 9.00-12.00