CORONA CRISIS UPDATE
Ook tijdens de Corona crisis bieden wij Personal Training aan. Uiteraard op maat en volgens de RIVM regels. Plan gelijk jouw intake en begin morgen al met het werken aan jouw doelen.

WAT IS PERSONAL TRAINING?
Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen per een personal trainer. Maar bij Team Victrix  verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen. Om je doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen. Wij maken jou progessie visueel en meetbaar.

 

HOE WERKEN WIJ?
Als je begeleidt gaat worden bij Team Victrix start je altijd eerst met een gratis kennismakingstraining en een  intake gesprek. In dit gesprek worden jouw doelen besproken en bespreek je welk pakket je graag zou willen afnemen. Onze personal trainer, met wie jij het gesprek hebt afgenomen, bepaalt welke van onze personal trainers het beste aansluit op jouw trainingsdoelen. Dit wordt in samenspraak met jou en door middel van een ontmoetingsgesprek gedaan. Elke personal trainer heeft bij ons zijn eigen specialisatie.

In de starttraining met de personal trainer start je met een fysieke test waar wij testen op welk niveau je bent op het moment dat je begint. In deze training ligt de focus op het leren kennen van de trainer en voor de trainer op het leren kennen van jouw bewegingen en trainingsintensiteit. Met deze gegevens en jouw intake maken wij een opmaat gemaakt programma om jouw trainingsdoel te behalen. In jouw personal training traject proberen wij zoveel mogelijk progressie meetbaar te maken, door deze metingen en het bijhouden van de resultaten hopen wij jou extra te motiveren en wordt het trainen visueel.

Persoonlijke aandacht
Ons doel is om jou zo persoonlijk mogelijk te begeleiden in het behalen van jouw trainingsdoelen, want wij geloven dat niet alleen het bewegen, maar ook een positieve mindset en hulp in de levensstijl overtuiging bijdragen aan het behalen van jouw doelen. Dit doen wij door tijd voor jou vrij te maken als personal trainingsklant van Team Victrix. Voor de training word je persoonlijk ontvangen in onze sportschool en is er de tijd om even bij te praten met jouw personal trainer al voordat de training begint. Na de training is er de mogelijkheid om samen met jouw personal trainer nog even aan onze Team Victrix bar te zitten voor een eiwitshake en een goede evaluatie van de training en de dagen dat jullie elkaar niet gezien hebben. Op deze wijze worden jij en jouw personal trainer een echt team dat samen de weg naar jouw trainingsdoelen versnelt!

JE EIGEN HEADCOACH
Bij team victrix krijg je je eigen ‘headcoach’. Hij of zij is de personal trainer waar je het meeste mee traint, samen je doelen formuleert en je workouts inplant. Jouw headcoach is dus je eerste aanspreekpunt.

Mocht jouw headcoach vrij of ziek zijn dan kan 1 van de andere coaches de training overnemen. Het fijne van onze organisatie is, dat wij een vast en hecht team van gecertificeerde en bijzonder ervaren personal trainers hebben. Hierdoor garanderen wij flexibiliteit in het inplannen van jouw workouts. Wij zorgen ervoor dat de andere trainer op de hoogte is van jou trainingen.

TRAININGSPLAN
Bij team victrix werken we met een periodisering, wat niets meer betekend dan een personal trainingsplan op papier. Omdat we we gaan voor langdurig en duurzaam resultaat, bestaat een periodisering uit een plan voor een aantal maanden. Hierin stellen we samen met jou de doelen en wensen op en meten ook regelmatig jouw voortgang. Op kracht en conditie maar ook je vetpercentage word bijgehouden.